Γρήγορες σκέψεις από τον Allan Armitage στο CAST 2022

53
Γρήγορες σκέψεις από τον Allan Armitage στο CAST 2022

Άλλος ένας χρόνος, άλλο ένα ταξίδι — αλλά ποιον κοροϊδεύω; Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τόσο αγχωτικά και μοναχικά, κάθε άλλο παρά άλλη μια χρονιά. Οι άνθρωποι ήταν εκστασιασμένοι μόνο και μόνο που έβλεπαν τους συναδέλφους τους, τους πελάτες τους και τους φίλους τους στο 2022 California Spring Trials (CAST) μετά από τόσο μεγάλη απουσία.

Συνήθως, τα φυτά είναι οι δείκτες στο CAST, αλλά φέτος ήταν και ο κόσμος. Δόξα είναι το κανονικό.

Τι Είδαμε;

Καθώς ταξίδευα στις ακτές της Καλιφόρνια με Καλλιεργητής θερμοκηπίου Η συντάκτρια Janeen Wright και ο φίλος μας και λάτρης των φυτών Robin Siktberg, υπήρχαν μερικά φυτά που αιχμαλώτισαν τα μάτια και τη φαντασία μας, αλλά η αλήθεια να λέγεται, αυτή ήταν μια χαμηλή χρονιά για τον παράγοντα wow, αλλά μια καλή χρονιά για να κυκλώνετε τα βαγόνια και να γεμίζετε κενά προγράμματος. Τούτου λεχθέντος, θα αναφέρω ένα ή δύο Wow-Plants σε επόμενη στήλη.

Αν και φαίνεται ότι οι τάσεις απλώς εμφανίζονται, αυτό δεν είναι έτσι. Οι κτηνοτρόφοι και οι καλλιεργητές εργάζονται σε αυτά εδώ και αρκετό καιρό – ήταν προφανή φέτος.

κομμένα λουλούδια

Τουλάχιστον οι μισές από τις εταιρείες κτηνοτρόφων επέδειξαν έντονο ενδιαφέρον για βελτιωμένη γενετική για κομμένα άνθη. Ως τάση, πρέπει να δοθεί προσοχή μόνο σε οργανισμούς όπως ο Σύλλογος Εξειδικευμένων Κοπτών Ανθοπαραγωγών (ASCFG) για να δούμε ότι τα μέλη και η πραγματική παραγωγή έχουν εκτοξευθεί τα τελευταία δύο χρόνια. Ενώ πολλοί από αυτούς τους καλλιεργητές είναι νέοι και σχετικά μικροί, είναι καλό να βλέπεις τους κτηνοτρόφους να δίνουν προσοχή και να προσφέρουν νέο ενθουσιασμό σε όλους.

Φυτά εσωτερικού χώρου

Αυτή είναι μια άλλη τάση που αυξάνεται εδώ και χρόνια (ίσως υποκινείται από τον COVID-19). Ένας σημαντικός αριθμός παρουσιαστών όχι μόνο παρουσίασαν νέα και διαφορετικά φυτά εσωτερικού χώρου (όχι το κανονικό σας pothos) αλλά πλήρη προγράμματα με σημείο αγοράς (POP) και άλλα χρήσιμα υλικά για τη μεταφορά των φυτών στην αλυσίδα διανομής. Σίγουρα εντυπωσιάστηκα με την ποικιλομορφία. Υπάρχει κάτι για όλους. Δεν υπήρχαν μόνο φυτά εσωτερικού χώρου για το φύλλωμα, αλλά και προγράμματα για νέες γλάστρες, όπως κυκλάμινο, νάνοι ορτανσίες και άλλα παρόμοια που μας υποδέχτηκαν στη διαδρομή.

Διάφορο Υλικό

Εκεί που κάποτε ονομάζαμε αυτές τις μικρές καλλιέργειες ή είδη καινοτομίας, η σημασία τους αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο κάθε χρόνο. Συναντήσαμε σημαντικές βελτιώσεις σε φυτά δροσερής εποχής όπως το nasturtium, το primula και το cineraria, ενώ οι βελτιώσεις στα alstroemeria και τα λαχανικά patio ήταν εξαιρετικές. Όπως πάντα, οι πετούνιες, οι μπιγκόνιες και η καλιμπράχοα ήταν υπέροχες, αλλά η προφανής ώθηση ορισμένων από αυτές τις λιγότερο εμφανείς καλλιέργειες ήταν αναζωογονητική.

Δείτε περισσότερα highlights από το 2022 California Spring Trials εδώ.0