Εάν το τριαντάφυλλό σας άλλαξε χρώμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, κατηγορήστε το στον Dr. Huey.

48
Εάν το τριαντάφυλλό σας άλλαξε χρώμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, κατηγορήστε το στον Dr. Huey.

Pink ‘Dr. Χιούι.

Guest rant από τον Mike Nowak. Ο Mike πήρε πρόσφατα συνέντευξη από τους Ranters Susan Harris και Marianne Willburn για τη ραδιοφωνική του εκπομπή και είναι τώρα διαθέσιμη εδώ στο YouTube ή εδώ ως podcast.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Νούμερο ένα! Η ανάγνωση αυτού του δοκιμίου θα οδηγήσει σε πυρετώδη όνειρα, νυχτερινές εφιδρώσεις, φαγούρα στις παλάμες, φαγούρα σορτς, αδυναμία συγκέντρωσης, αδυναμία σχολιασμού, αυτοματοποίηση, συγκέντρωση, ανάθεση, επίδειξη, πλοήγηση, σάλιο, κυματισμό, μηρυκασμό, αερισμός και μαρινάρισμα. (Αγαπάτε όλοι το RhymeZone όσο κι εγώ; Αμφιβάλλω.) Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι θα έχουν τη συνηθισμένη τους αντίδραση στο να διαβάζουν σχεδόν οτιδήποτε γράφω. Σκεφτείτε ότι διαβάζετε τα πράγματά μου σαν να υποκύπτετε στο δόλωμα κλικ κηπουρικής. Ή να σκάνε M&M σαν… καραμέλα. Μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα. Λάβατε το μήνυμα κειμένου μου, έτσι δεν είναι;

Τέλος πάντων, αυτή η τρομακτική ιστορία ήρθε στην αντίληψή μου μέσω του Intertubes, όπου βρίσκεται όλη η αλήθεια. (Βλέπετε τι έκανα εκεί;) Μια κηπουρός τρομοκρατήθηκε που τα τριαντάφυλλα στον θάμνο της είχαν αλλάξει ανεξήγητα χρώμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Δεν μπορώ να βρω την αρχική ανάρτηση, γιατί μπορείτε ποτέ βρείτε την αρχική ανάρτηση, ανεξάρτητα από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που βρίσκεστε γιατί το κάνουν επίτηδες! Σε κοιτάζω, Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Θα πω ότι το αρχικό χρώμα ήταν Drunk-Tank Pink, το οποίο είχε μετατραπεί σε ένα είδος θαμπό, βουρκωτό, είμαι-τόσο-καταριέται-γευστικό-με-πονάει-να-με-κοιτάξω-μπορντό. Όχι μόνο άλλαξε το χρώμα, αλλά και τα καλάμια. Τώρα εκρήγνυαν έξω από τη γη με ένα είδος γιγάντιο χώμα σαν καλαμάρι και είχαν ήδη τυλιχθεί γύρω από μερικούς άτυχους σκίουρους, το ενοχλητικό σκυλάκι της διπλανής πόρτας (ναι!) και ένα SUV παρκαρισμένο στο δρομάκι ( σας εξυπηρετεί σωστά για το μπλοκάρισμα της γκαραζόπορτας του γείτονά σας).

«Α-ΧΑ!» Αναφώνησα, χτυπώντας το smoothie της κάνναβης στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή μου. «Ο παλιός μου εχθρός, Δρ Χιούι!»

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Νούμερο δύο! ετοιμάζομαι να μεταδώσω πραγματική γνώση. Όσοι από εσάς διαβάζετε τακτικά τα πράγματα μου και δεν είστε έτοιμοι να απορροφήσετε πραγματική γνώση χωρίς αυτό πραγματική ζημιά θα πρέπει να αποτρέψει τα μάτια σας για την επόμενη παράγραφο. Ζητήστε από έναν φίλο να το διαβάσει και να σας πει πότε να επιστρέψετε. Ορίστε.

Ρόζα «Ο Δρ. Το Huey’ είναι μια ποικιλία που εκτράφηκε από τον Captain George C. Thomas το 1914 και εισήχθη το 1920 από τους Bobbink και Atkins. Είναι ένα υβριδικό Wichurana. Το ίδιο και εγώ, αλλά αυτή είναι μια συζήτηση για μια άλλη μέρα. Στην περίπτωση αυτού του τριαντάφυλλου, πρόκειται για ένα rambler που μπορεί να εκπαιδευτεί ως ορειβάτης, με λουλούδια σε μπορντό χρώμα με κίτρινους στήμονες. Τα κύρια χαρακτηριστικά του (διορθώστε με αν κάνω λάθος – γράψτε στον βασιλιά Γεώργιο Γ’, φροντίδα του Bedlam) είναι ότι είναι απίστευτα σφριγηλό (διαβάστε: επεμβατικό), δεν έχει άρωμα, είναι επιρρεπές σε μαύρες κηλίδες και άλλες μυκητιασικές ασθένειες και έχει μόνο μια σύντομη ανθοφορία την άνοιξη. Και, αν και αυτό απαιτεί περισσότερη έρευνα, προφανώς εξαπατά το Solitaire. Φοβερός. Κάπως σε κάνει να αναρωτιέσαι τι συνέβαινε το 1920.

Για να αντιμετωπίσουν τα μειονεκτήματα της δημιουργίας τους, οι κτηνοτρόφοι αποφάσισαν ότι ήταν καλύτερο αυτό το συγκεκριμένο τριαντάφυλλο να παραμείνει κάτω από τη γραμμή του εδάφους. Αλλά ήταν σφριγηλό, άλλωστε, που το έκανε τον τέλειο υποψήφιο για υποκείμενο. Άρα, αυτό έγινε η λύση. Οι κτηνοτρόφοι θα μπόλιαζαν άλλα, πιο «γευστικά» τριαντάφυλλα σε αυτές τις άσχημες παλιές ρίζες του Dr. Huey. Με άλλα λόγια, το έθαψαν ζωντανό!

Ε…έχει δει κανείς από εσάς ταινία τρόμου; Ξέρεις τι συμβαίνει όταν θάβεις κάτι ζωντανό; Το. Έρχεται. Πίσω. Αυτό είναι το πρώτο μάθημα ταινιών τρόμου! Είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο της κηπουρικής που το καταλαβαίνει; Και δεν μου αρέσουν καν οι ταινίες τρόμου!

Λοιπόν, ξέρετε τι συμβαίνει με όλους αυτούς τους θάμνους τριανταφυλλιάς, έτσι δεν είναι; Φυσικά και όχι! Επιτρέψτε μου να κάνω hortsplain.

Η πολική δίνη έφτασε τον περασμένο χειμώνα. Είναι σε σύγκρουση με τον Δρ. Huey. Υπάρχει κάποιου είδους σχέδιο αποπληρωμής που εμπλέκεται. Ζω στο Σικάγο. Ξέρω πώς λειτουργεί το μόσχευμα —ακόμα και το παγωμένο μόσχευμα—. Η πολική δίνη συμφώνησε να σκοτώσει έναν κατάλληλο αριθμό τριαντάφυλλων στη γραμμή του εδάφους. Δεν είμαι σίγουρος τι λαμβάνει σε αντάλλαγμα για αυτή τη χάρη, αλλά μπορώ να εγγυηθώ ότι υπάρχει α τι για το τριαντάφυλλο.

Αυτό επέτρεψε στον Δρ Χιούι να αναστηθεί από τους νεκρούς—μετατρέποντας τα λαμπερά ροζ τριαντάφυλλα και τα ιριδίζοντα κόκκινα τριαντάφυλλα και τα χαρούμενα κίτρινα τριαντάφυλλα σε θαμπά, τόσο καλόγουστα-πονάω-να-τα-κοιτάς-σε-μπορντό τριαντάφυλλα. Και στέλνοντας καλάμια που στραγγαλίζουν σκίουρους και αυτοκίνητα και πιθανότατα, κάποια μέρα, όταν αποσπαστείτε από έναν σκίουρο τυλιγμένο σε ένα μπαστούνι από τριαντάφυλλο – εσείς.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Ο Δρ Χιούι είναι πολύ πειστικός. Ενώ κρύβεται κάτω από την επιφάνεια, επικοινωνεί με άλλα φυτά. Μην εκπλαγείτε αν μια μέρα, το βραβείο σας η γουστερία μετατραπεί ξαφνικά σε kudzu. Ή το έπαθλό σας τετραπλοειδές daylily γίνεται ένα πορτοκαλί «κρίνος τάφρου». Ή το καλοήθη μωβ κωνοφόρα σας γίνεται ένα όχι και τόσο καλοήθη μωβ γαϊδουράγκαθο του Καναδά. Αυτός είναι ο Δρ Χιούι στη δουλειά.

Εικονογράφηση Kathleen Thompson

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Νούμερο τρία! Ετοιμαστείτε για το μανιακό γέλιο.

BWA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA !!!

Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα αυτή τη φορά, γιατί κοιτάζω το μήνυμα που έστειλα. Ελέγξτε το τηλέφωνό σας.

Δικαιώματα φωτογραφίας.