Εξαιρετικά αρωματισμένος αρακάς…σε πληθώρα διαφορετικών χρωμάτων

29
Εξαιρετικά αρωματισμένος αρακάς…σε πληθώρα διαφορετικών χρωμάτων

Γλυκός αρακάς…. Δεν είναι τόσο υπέροχα λουλούδια; Λεπτοκαμωμένος. Κυνηγός. Αιθέριος. Κροσσώδης. Λεπτός. Όλες οι λέξεις θα χρησιμοποιούσα για να τους περιγράψω…και ας μην ξεχνάμε το εξαίσιο άρωμά τους!

Γενικά διαθέσιμα στο βόρειο ημισφαίριο από τον Φεβρουάριο έως τον Σεπτέμβριο, θα τα βρείτε σε πολλά υπέροχα χρώματα, από λευκό, λιλά και μοβ έως κρεμ, βερίκοκο, σομόν, ροζ και κόκκινο. Το βοτανικό τους όνομα Lathyrus odoratus σημαίνει «αρωματικά μπιζέλια» και σύμφωνα με το βιβλίο του ανθοπώλη Shane Connolly, «Ανακαλύπτοντας την έννοια των λουλουδιών», συμβολίζουν ΚΑΘΑΡΟΣ και Λεπτές απολαύσεις.

Τα γλυκά μπιζέλια φαίνονται υπέροχα σε σχέδια γαμήλιων λουλουδιών, όπως νυφικές ανθοδέσμες και επιτραπέζια. Προσέξτε τις ποικιλίες Misty, όπως «Misty Pink», «Misty Apricot» και «Misty Lavender».

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το πεμπτουσία λουλουδιών του καλοκαιριού, ίσως θα θέλατε να διαβάσετε αυτό Αρχείο γεγονότων Sweet Pea στον ιστότοπο New Covent Garden Flower Market.

Ευχαριστούμε πολύ τον Graeme στο Zest Flowers στο New Covent Garden Flower Market για αυτές τις εκπληκτικές ανθίσεις που εμφανίζονται στη σημερινή ανάρτηση ιστολογίου. Παρεμπιπτόντως, έχει ένα υπέροχο Λογαριασμός Instagram, το οποίο είναι υπέροχο να ακολουθήσετε για να είστε ενημερωμένοι με την τρέχουσα διαθεσιμότητα λουλουδιών. Επιπλέον, μοιράζεται επίσης λεπτομέρειες για νέες ποικιλίες.

Υ.Γ. Εάν εμφανίζετε εικόνες γλυκού αρακά στο Instagram, ίσως θέλετε να συμπεριλάβετε αυτά τα hashtags -#lathyrusodoratus #sweetpeas #sweetpeaflowers #sweetpeaseason #sweetpeablooms #sweetpealove.

(Εικόνες : Rona Wheeldon | Flowerona)