Εργαστήρι Καλλιέργειας & Τακτοποίησης κομμένων λουλουδιών

23
Εργαστήρι Καλλιέργειας & Τακτοποίησης κομμένων λουλουδιών

Ελπίζω να περάσατε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Μετά την απίστευτη τροπική ζέστη την περασμένη εβδομάδα εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικά στη Νοτιοανατολική, ήμουν Έτσι Χάρηκα που είδα τη βροχή χθες και πτώση της θερμοκρασίας! Εγώ αγάπη τον ήλιο και τον γαλάζιο ουρανό. Αλλά οι σκέψεις μου είναι πολύ μαζί σας εάν είστε ανθοπώλης ή καλλιεργητής λουλουδιών που αντιμετωπίζετε αυτές τις ακραίες καιρικές συνθήκες, οι οποίες πρόκειται να επιστρέψουν προς το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Στη σημερινή ανάρτηση ιστολογίου και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω για τη συνεργασία δύο υπέροχων λουλουδιών. Στις 10 Οκτωβρίου, η Έλλη και η Άννα από The Flower Appreciation Society υποδέχονται την Henrietta και την Bridget από το Oxfordshire Οι Κηπουροί της Γης στο στούντιο τους στο Λονδίνο για μια συνεργασία Εργαστήρι Καλλιέργειας & Τακτοποίησης κομμένων λουλουδιών.

Αυτό το εργαστήριο είναι ιδανικό για όποιον ενδιαφέρεται να καλλιεργήσει τα δικά του κομμένα λουλούδια και θα ήθελε να μάθει πώς να τα τακτοποιήσει σε χαλαρό, φυσικό στυλ. Το πρωί, η Henrietta και η Bridget θα συζητήσουν πώς να σχεδιάσετε, να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε τον δικό σας κομμένο κήπο με λουλούδια, από ένα μικρό έμπλαστρο μέχρι τη λειτουργία της δικής σας επιχείρησης. Θα καλύψουν επίσης πώς να χρησιμοποιήσετε τον υπάρχοντα κήπο σας ως πηγή κομμένων λουλουδιών και πώς να δημιουργήσετε νέα περιγράμματα κομμένων λουλουδιών. Και θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε έναν κήπο, ο οποίος θα παράγει λουλούδια την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα, η Ellie και η Anna θα δείξουν πώς να σχεδιάσουν μια εποχική διάταξη, χρησιμοποιώντας λουλούδια και φυλλώματα τόσο από τον κήπο τους όσο και από τους The Land Gardeners’. Θα συζητήσουν πώς να προετοιμάσετε τα κομμένα λουλούδια σας για χρήση, συνδυασμούς χρωμάτων, υφή, σχήμα και μορφή. Τότε είναι η σειρά σας να κάνετε μια όμορφη σύνθεση χρησιμοποιώντας βρετανικά λουλούδια για να τα πάρετε μαζί σας στο σπίτι.

Η Henrietta και η Bridget από τους The Land Gardeners

Η Ellie και η Anna από το The Flower Appreciation Society

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήριο και να κλείσετε τη θέση σας, επισκεφτείτε το Ο ιστότοπος της Εταιρείας Εκτίμησης των Λουλουδιών. Εκεί θα βρείτε επίσης λεπτομέρειες για ένα άλλο συνεργατικό εργαστήριο που διοργανώνουν – Εργαστήρι Γλυπτικής Εγκατάστασης και Τακτοποίησης Βάζων με Πύρο.

ΥΓ Ακολουθούν σύνδεσμοι για τις συνεντεύξεις μου με τους The Land Gardeners και το Flower Appreciation Society, αν θέλετε να διαβάσετε για τα λουλουδάτα ταξίδια τους.

(Εικόνες: Οι Κηπουροί της Γης | The Flower Appreciation Society)