Εργαστήρι Πρεσαριστής λουλουδιών με JamJar στο Θυμάρι | AD/PR

24
Εργαστήρι Πρεσαριστής λουλουδιών με JamJar στο Θυμάρι |  AD/PR

Εργαστήριο Πρεσαριστής λουλουδιών με JamJar

Παρακολούθηση α Εργαστήριο Πρεσαριστής λουλουδιών με το JamJar στο Thyme τον περασμένο μήνα ήταν μια τέτοια απόλαυση! Το εργαστήριο ξεκίνησε με την Amy να εξηγεί πώς να επιλέγει και να προετοιμάζει λουλούδια για πάτημα όλο το χρόνο. Στη συνέχεια, παρουσίασε πώς να τοποθετούμε τα λουλούδια μας στο πιεστήριο με προσοχή, μαζί με πολλές υποδείξεις και συμβουλές.

Η Έιμι, η Ινδία και η Σκάρλετ από την ομάδα του JamJar είχαν συγκεντρώσει μια υπέροχη συλλογή από λουλούδια από τα λιβάδια και τους κήπους Thyme, τα οποία είχαν τακτοποιήσει στο κέντρο του τραπεζιού. Έτσι, ενώ πίνουμε τσάι και καφέ και δοκιμάζουμε νόστιμα σπιτικά μπισκότα σοκολάτας, ξεκινήσαμε τη δουλειά επιλέγοντας τα λουλούδια που θέλαμε να πιέσουμε.

Μόλις γέμισαν τα πιεστήρια λουλουδιών μας, η Ινδία μας έδειξε τη λεπτή διαδικασία για το πώς να στερεώνουμε πατημένα λουλούδια σε χαρτί με υφή.

Από την τεράστια ποικιλία από πατημένα λουλούδια που εκτίθενται, επιλέξαμε μερικά στελέχη για να φτιάξουμε δύο λουλουδένιες δημιουργίες.

Εδώ είναι η τελειωμένη κορνίζα μου…

Και εδώ είναι το μονταρισμένο λουλούδι μου, το οποίο επίσης σχεδιάζω να πλαισιώσω.

Ευχαριστώ πολύ τους JamJar and Thyme που με προσκάλεσαν στο εργαστήριο! Πέρασα τόσο υπέροχα. Αν ψάχνετε για μια νέα δημιουργική διέξοδο, συνιστώ ανεπιφύλακτα να ασχοληθείτε με αυτό το χαλαρωτικό χόμπι…

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Αργότερα αυτόν τον μήνα και επίσης τον επόμενο μήνα, το JamJar θα πραγματοποιήσει δύο ακόμη εργαστήρια στο Thyme in the Cotswolds. Απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Thyme για περισσότερες λεπτομέρειες.

Υ.Γ. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπορείτε να δείτε αυτές τις άλλες δύο αναρτήσεις ιστολογίου από την επίσκεψή μου στην Έκθεση Thyme: The Nature of Thyme από την JamJar Flowers & The Cutting Garden at Thyme.

(Εικόνες: Rona Wheeldon | Flowerona)