Η Syngenta Flowers διορίζει νέο παγκόσμιο επικεφαλής μάρκετινγκ

21
Η Syngenta Flowers διορίζει νέο παγκόσμιο επικεφαλής μάρκετινγκ
Emily Mason, Syngenta Flowers

Emily Mason, Syngenta Flowers

Η Syngenta Flowers διόρισε την Emily Mason ως Global Head of Marketing. Η προσθήκη του Mason στην ομάδα της Syngenta αντανακλά την εστίαση της εταιρείας στην ανάπτυξη και την καινοτομία τα τελευταία χρόνια και έναν νέο στρατηγικό χάρτη πορείας 15 ετών για να βοηθήσει περαιτέρω τους καλλιεργητές να είναι επιτυχημένοι σήμερα και στο μέλλον.

Ο Mason φέρνει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας από τη βιομηχανία κηπευτικών, έχοντας εργαστεί για τις Color Spot Nurseries και την Dümmen Orange σε διάφορους ρόλους, συμπεριλαμβανομένης της τελικής παραγωγής, της διαχείρισης προϊόντων και της αλυσίδας εφοδιασμού. Θα ενταχθεί επίσημα στην εταιρεία τον Μάιο και θα εδρεύει στο Downers Grove, IL.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Emily στην ομάδα μας και προσθέτουμε την τεράστια εμπειρία της στον κλάδο για να ενισχύσουμε περαιτέρω τον οργανισμό μάρκετινγκ μας», λέει ο Mark Schermer, Παγκόσμιος Επικεφαλής της Syngenta Flowers. «Αυτή η πρόσληψη ευθυγραμμίζεται με το στρατηγικό μας όραμα να αξιοποιήσουμε την ηγετική μας θέση στην παγκόσμια βιομηχανία λουλουδιών».

«Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της Syngenta Flowers και συμμετέχω στην οδήγηση της νέας 15ετούς στρατηγικής της», λέει ο Mason. «Είμαι ισοβίτης στον κλάδο, κηπουρός τρίτης γενιάς και βλέπω μια αναγέννηση στον κλάδο των λουλουδιών όπου η Syngenta είναι έτοιμη να αναπτυχθεί ως ηγέτης του κλάδου. Η Syngenta σκέφτεται τι μπορεί να είναι ο κλάδος ενώ ασχολείται με τους καλλιεργητές σε επίπεδο βάσης. Θέλω να σταθώ μαζί με την ομάδα στην αιχμή του τι θα ακολουθήσει για την κηπουρική».

«Πιστεύω ότι η βιομηχανία θα είναι πιο ψηφιακή και πιο πράσινη από ποτέ, και εκεί θα ήθελα να συνεισφέρω», προσθέτει ο Mason. «Με την αναζωπύρωση της ζήτησης των πελατών, υπάρχουν ευκαιρίες για εξασφάλιση υψηλότερων τιμών στη λιανική. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τους πόρους μάρκετινγκ για να δημιουργήσουμε μια αντίληψη υψηλής αξίας για τα φυτά και τα λουλούδια με τους σημερινούς καταναλωτές. Θέλουμε οι καταναλωτές να συνεχίσουν να αγοράζουν φυτά επειδή γνωρίζουν ότι βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους. Πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε ότι οι παραγωγοί μας εταίροι μπορούν να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά για να εξασφαλίσουν τα περιθώριά τους».0