Καλιφόρνια Ανοιξιάτικες Δοκιμές 2022: Χαρακτηριστικά από τις Φυτικές Οθόνες του Dümmen Orange

48
Καλιφόρνια Ανοιξιάτικες Δοκιμές 2022: Χαρακτηριστικά από τις Φυτικές Οθόνες του Dümmen Orange

Η Dümmen Orange παρουσίασε τα νέα της φυτά στο υπέροχο Filipponi Ranch για την Καλιφόρνια Spring Trials (CAST) 2022. Ράντσο Φιλιππίνων είναι ένα οικογενειακά διοικούμενο οινοποιείο που βρίσκεται ανάμεσα στους λόφους στα περίχωρα του San Luis Obispo. Οι παρευρισκόμενοι στο CAST απόλαυσαν υπέροχη συζήτηση και καλό κρασί καθώς περνούσαν από τις οθόνες του Dümmen Orange και απολάμβαναν το όμορφο σκηνικό.

Φέτος ήρθαν πολλά νέα από τον Dümmen. Ακολουθούν μερικά από τα σημαντικότερα σημεία για τα οποία θα θέλετε να μάθετε για το επόμενο έτος (δείτε την παραπάνω παρουσίαση για μια πιο προσεκτική ματιά). Δείτε άλλες καλύτερες στιγμές του CAST 2022 εδώ.

Καλώς ήρθες στη ζούγκλα

Αυτό είναι ένα νεότερο (που εισήχθη το 2020) πρόγραμμα τροπικών φυτών και φυλλωμάτων για το Dümmen, και ανέφερε ότι η ζήτηση πέτυχε την προσφορά λόγω της δημοτικότητάς του. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γενετική τρίτων που είναι αποκλειστικά για την Dümmen και θα λειτουργήσει για κάθε μέγεθος καλλιεργητή. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι οι γρήγοροι χρόνοι καλλιέργειας αυτών των προϊόντων που θα βοηθήσουν τους καλλιεργητές να τα φέρουν στην αγορά πιο γρήγορα. Φυτά όπως peperomia, tradescantia, pilea, senecio, sedum και άλλα είναι διαθέσιμα ως μοσχεύματα χωρίς ρίζες (URCs) και τα μοσχεύματα XXL είναι διαθέσιμα για ακόμη πιο γρήγορες στροφές καλλιέργειας. Το Welcome to the Jungle προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για καλλιεργητές με περισσότερες από 50 διαθέσιμες επιλογές φυτών.

Σειρά MegaGuinea New Guinea Impatiens

Ακριβώς όταν νομίζατε ότι το New Guinea impatiens δεν θα μπορούσε να γίνει μεγαλύτερο ή πιο τολμηρό, η Dümmen Orange παρουσιάζει τη σειρά MegaGuinea. Τα φυτά είναι τόσο μεγάλα Οι εκπρόσωποι της Dümmen λένε ότι οι καλλιεργητές θα χρειαστούν μόνο ένα κόψιμο ανά γαλόνι για ένα πρώιμο φινίρισμα. Το MegaGuinea impatiens έχει τον ίδιο χρόνο τερματισμού με τη σειρά Magnum και είναι διαθέσιμο στο Basewell. Η σειρά περιλαμβάνει το Purple (στη φωτογραφία), το Orange και το White Blush.

Με την υποστήριξη της Intrinsa

Η Dümmen Orange χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναπαραγωγής Intrinsa για να λύσει δύσκολα ζητήματα παραγωγής, όπως βακτήρια, ιούς, ιογενείς και μυκητιακές ασθένειες, σε βασικές καλλιέργειες. Το Intrinsa είναι η προγνωστική αναπαραγωγή στα καλύτερά της χρησιμοποιώντας γενετική ανάλυση και κωδικοποίηση για να μάθουμε τις ακριβείς αιτίες για τις ελλιπείς αντιστάσεις στις ασθένειες. Τα φυτά θεραπεύονται εκ των έσω βελτιώνοντας και επεκτείνοντας κρίσιμα χαρακτηριστικά, αξιοποιώντας έτσι τις εγγενείς και φυσικές ικανότητες των φυτών να αντέχουν όχι μόνο τις ασθένειες, αλλά και να βελτιώνουν την ανεκτικότητα σε περιβαλλοντικές καταπονήσεις όπως το κρύο, η ζέστη και η ξηρασία.

Τα νέα Smartunia Petunia της Dümmen είναι προϊόν αναπαραγωγής Intrinsa. Αυτή η σειρά είναι η πρώτη συλλογή πετούνιας που είναι ανθεκτική στο TMV και δεν θα είναι η τελευταία. Οι εκπρόσωποι των Dümmen λένε ότι στόχος τους είναι μέχρι το 2025 όλες οι πετούνιες τους να είναι ανθεκτικές στα TMV. Η αντίσταση TMV στο Smartunia Petunias λειτουργεί σε πολλαπλά στελέχη TMV και είναι μακράς διαρκείας. Η σειρά περιλαμβάνει πέντε χρώματα και δύο σχέδια (Smartunia Windmill). Μπορούμε επίσης να περιμένουμε με ανυπομονησία και άλλα φυτά, όπως οι μητέρες που είναι ανθεκτικές στη σκουριά και οι καλαγχόες ανθεκτικές στο ωίδιο που τροφοδοτούνται από την αναπαραγωγή Intrinsa που θα κυκλοφορήσουν στο εγγύς μέλλον.

Ετήσια που αγαπούν τη θερμότητα και ανθισμένα τροπικά

Η Leslie Bayas, μια νέα πρόσληψη για την Dümmen Orange, θα ηγηθεί του προγράμματος της που αγαπά τη θερμότητα και τα ανθισμένα τροπικά φυτά. Η Dümmen είδε την ανάγκη στην αγορά για περισσότερες επιλογές φύτευσης εμπορευματοκιβωτίων για το καλοκαίρι και εργάζεται για την ανάπτυξη επιλογών προϊόντων σε αυτόν τον τομέα. Αυτό το πρόγραμμα θα βγάλει τις εικασίες από την εξίσωση για τους καλλιεργητές και θα τους δώσει πολλές επιλογές φυτών που αγαπούν τον ήλιο και τη θερμότητα, μεσαίας έως υψηλής ευρωστίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή σε συνδυασμούς. Η Dümmen έχει προσθέσει μια νέα κατηγορία φυτών, τη Dipladenia, και είναι απασχολημένη με τις τελικές επιλογές της mandevilla. Και οι δύο αυτές κατηγορίες φυτών θα είναι μέρος αυτού του προγράμματος, μαζί με άλλες επιλογές. Κάποια που ξεχώρισαν σε αυτόν τον τομέα στην οθόνη του Dümmen’s CAST ήταν ένα νέο “Καρπούζι” Crossandra (στη φωτογραφία) και Υβίσκος «Καραϊβική».

Γεράνια με αξιόπιστη ομοιομορφία, χρονισμό και δυνατότητα για Benchruns

Η σειρά Santana των διαειδικών, ζωνικών γερανιών θα αναπτυχθεί ομοιόμορφα και στον ίδιο χρόνο χωρίς τη χρήση ρυθμιστών ανάπτυξης φυτών. Το Santana είναι μια σειρά μεσαίου δυναμισμού με επτά χρώματα: Ροζ, Μωβ, Φωτιά, Σκούρο Κόκκινο Λευκό Splash (στη φωτογραφία), Red Splash, Λευκό και Σκούρο κόκκινο. Έχει μια κατάκοιτη συνήθεια που πρέπει να λειτουργεί καλά για να κρεμάτε καλάθια και δοχεία. Αυτή η σειρά προσφέρει επίσης βελτιωμένη ανοχή στη θερμότητα σε σύγκριση με άλλους τύπους ζωνών.0