Καλιφόρνια Spring Trials 2022 Preview: Danziger, Benary, American Takii και Dümmen Orange Locations

36
Καλιφόρνια Spring Trials 2022 Preview: Danziger, Benary, American Takii και Dümmen Orange Locations

Το CAST 2022 ξεκινά στις 30 Μαρτίου και η εμπειρία σας θα είναι διαφορετική ανάλογα με τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνια.

Συνολικά, προγραμματίστε δέκα στάσεις φέτος. PlantHaven, Pacific Plug & Liner, Southern Living/Sunset Western, Suntory Flowers και Διεθνές Φυτώριο σχεδιάζουν να παρουσιάσουν τα φυτά τους στο Santa Barbara Polo Club στην Carpinteria. Ο Kientzler θα συμμετάσχει στη Sakata στον χώρο του φέτος. Τέλος, η Dümmen Orange έχει μια νέα τοποθεσία στο Filipponi Ranch στο San Louis Obispo. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις στάσεις κατά μήκος της διαδρομής και τους συμμετέχοντες κτηνοτρόφους, επισκεφθείτε το 2022cast.com.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με μερικές από τις νέες ποικιλίες που μπορείτε να περιμένετε να δείτε στην τοποθεσία του Dümmen Orange, καθώς και στις Danziger, Benary και American Takii, ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω παρουσίαση. Στο Dümmen Orange, ένα αξιοσημείωτο σημείο θα είναι το Welcome to the Jungle, το πιο πρόσφατο πρόγραμμα εσωτερικών φυλλωμάτων με γνώσεις τάσης που προσφέρεται από την Dümmen Orange. Διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα κομψών ειδών φυλλώματος για δοχεία και καλάθια, το Welcome to the Jungle είναι η απάντηση για τους καταναλωτές που θέλουν να ζωντανέψουν τους εσωτερικούς τους χώρους.

Μείνετε ενημερωμένοι με άλλες ενημερώσεις για την άνοιξη των δοκιμών της Καλιφόρνια σε αυτήν τη σελίδα στο GreenhouseGrower.com.0