Καλιφόρνια Spring Trials 2022 Preview: Sakata Ornamentals, Kientzler, Syngenta Flowers, ThinkPlants

37
Καλιφόρνια Spring Trials 2022 Preview: Sakata Ornamentals, Kientzler, Syngenta Flowers, ThinkPlants

Το CAST 2022 ξεκινά στις 30 Μαρτίου και η εμπειρία σας θα είναι διαφορετική ανάλογα με τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνια.

Συνολικά, προγραμματίστε δέκα στάσεις φέτος. PlantHaven, Pacific Plug & Liner, Southern Living/Sunset WesternΗ Suntory Flowers και η Vivero Internacional σχεδιάζουν να παρουσιάσουν τα φυτά τους στο Santa Barbara Polo Club στην Carpinteria. Ο Kientzler θα συμμετάσχει στη Sakata στον χώρο του φέτος. Τέλος, η Dümmen Orange έχει μια νέα τοποθεσία στο Filipponi Ranch στο San Louis Obispo. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις στάσεις κατά μήκος της διαδρομής και τους συμμετέχοντες κτηνοτρόφους, επισκεφθείτε 2022cast.com.

Ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω παρουσίαση για μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικές μόνο από τις νέες ποικιλίες που θα εκτεθούν στο δοκιμαστικό site της Sakata Ornamentals στο Salinas, CA και στο Syngenta Flowers στο Gilroy (το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης το ThinkPlants).

Μείνετε ενημερωμένοι με άλλες ενημερώσεις για την άνοιξη των δοκιμών της Καλιφόρνια σε αυτήν τη σελίδα στο GreenhouseGrower.com.0