Μείνετε ενήμεροι για τους κανονισμούς της βιομηχανίας κάνναβης

32
Μείνετε ενήμεροι για τους κανονισμούς της βιομηχανίας κάνναβης

Η εθνική συμβουλευτική εταιρεία για τη ρυθμιστική κάνναβη Verde Compliance Partners, LLC, κυκλοφόρησε ένα νέο ενημερωτικό δελτίο που καλύπτει τον επικείμενο ομοσπονδιακό κανονισμό για την κάνναβη στις ΗΠΑ “State of the Plant” παρέχει πληροφορίες για τις τελευταίες ομοσπονδιακές ρυθμιστικές προτάσεις κάνναβης και δικαστική δραστηριότητα, ενώ συνδέεται επίσης με ειδικούς που αναλύουν και διευκρινίζουν τι σημαίνει αυτή η δραστηριότητα για τους καλλιεργητές, τους μεταποιητές, τα ιατρεία και τους παρόχους υπηρεσιών κάνναβης.

Κάθε έκδοση παράγεται από ειδικούς του Verde, δημιουργώντας έναν ενιαίο πόρο για ερωτήσεις συμμόρφωσης με την κάνναβη. Με δεκαετίες εμπειρίας στη ρύθμιση του αλκοόλ και του καπνού, η ομάδα του Verde υπερηφανεύεται ότι είναι ειδικοί σε θέματα σχετικά με την κρατική συμμόρφωση. Εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία της στους τομείς της ομοσπονδιακής νομοθεσίας για το αλκοόλ και τον καπνό, η ομάδα του Verde καθοδηγεί τις επιχειρήσεις της βιομηχανίας κάνναβης και τις προετοιμάζει για τις επερχόμενες αλλαγές και κανονισμούς. Το εκτεταμένο δίκτυο και οι σχέσεις του Verde με εθνικούς παίκτες στην ομοσπονδιακή βιομηχανία κάνναβης και με ρυθμιστικούς φορείς προσφέρει μια προοπτική για τη ρυθμιστική διαδικασία που δεν έχει όμοια στο έθνος.

«Με περισσότερα από 80 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας, κανείς δεν κατανοεί την ομοσπονδιακή συμμόρφωση των βιομηχανιών με υψηλή ρύθμιση όπως εμείς», λέει ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Verde, Χάρι Μπερνστάιν. «Το State of the Plant παρέχει μια σαφή ανάλυση των εκτυλισσόμενων κανονιστικών προτάσεων, βασιζόμενη στη γνώση και την εμπειρία μας με το Γραφείο Αλκοόλ, Καπνού και Πυροβόλων των Ηνωμένων Πολιτειών (ATF), καθώς και το Γραφείο Φόρου και Εμπορίου Αλκοόλ και Καπνού (TTB) – οι υπηρεσίες που θα χειρίζονται την ομοσπονδιακή ρύθμιση και συμμόρφωση για την κάνναβη.»

Μάθε περισσότερα εδώ.0