Νέο εξωτικό σπάνιο φυτό φυλλώματος προσφέρει εντυπωσιακά χρωματικά σχέδια

27
Νέο εξωτικό σπάνιο φυτό φυλλώματος προσφέρει εντυπωσιακά χρωματικά σχέδια

Alocasia Dawn 1Η Nature’s Way Farms, ένας καλλιεργητής με έδρα το Μαϊάμι, FL, αναγνωρισμένος από καιρό ως καινοτόμος στον κλάδο, γιορτάζει ένα ακόμη ορόσημο με την εισαγωγή μιας νέας και εξωτικής, κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ποικιλίας αλοκασίας.

Το Alocasia ‘Dawn’, που κατάλληλα ονομάστηκε από τον ιδρυτή της εταιρείας Dawn Wilson, είναι ένα εξωτικό σπάνιο φυτό φυλλώματος με εντυπωσιακά χρωματικά σχέδια και παραλλαγές. Τα μεγάλα, σε σχήμα καρδιάς, γυαλιστερά φύλλα του, μαρμάρινα με τόνους ανοιχτού πράσινου και λευκού, κάνουν αυτό το μοναδικό φυτό ιδανικό σημείο εστίασης για κάθε αίθριο, βεράντα, κατάστρωμα ή εσωτερικό κήπο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε το Alocasia «Dawn» σε λάτρεις των φυτών και συλλέκτες που αναζητούν εντυπωσιακές σπάνιες ποικιλίες φυτών», λέει η Beatriz Garces, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στη Nature’s Way Farms. «Κάθε φυτό έχει διαφορετικό σχέδιο και αναλογία χρώματος, καθιστώντας το καθένα πραγματικά μοναδικό».

Το Alocasia ‘Dawn’ μπορείτε να το απολαύσετε σε εσωτερικούς χώρους ως φυτό εσωτερικού χώρου ή έξω στον κήπο σας. Στο εσωτερικό, τοποθετήστε κοντά σε ένα παράθυρο, καθώς αυτή η αργά αναπτυσσόμενη ποικιλία απολαμβάνει έντονο, έμμεσο φως. Δεδομένου ότι είναι εγγενές στις τροπικές περιοχές, του αρέσει επίσης αρκετή υγρασία, γόνιμο έδαφος και ζεστές θερμοκρασίες. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να οργανώσουν στρατηγικά το Alocasia Dawn με άλλα φυτά εσωτερικού χώρου για να δημιουργήσουν μια δική τους εσωτερική ζούγκλα.

Σε εξωτερικούς χώρους, το Alocasia ‘Dawn’ ευδοκιμεί σε σκιερές περιοχές και μπορεί να φτάσει τα 3 έως 5 πόδια ύψος και 2 έως 4 πόδια πλάτος. Τα φυτά που διατηρούνται σε γλάστρες παραμένουν ελαφρώς μικρότερα από τα φυτά που καλλιεργούνται σε κήπο. Οι κηπουροί σε ψυχρότερα κλίματα μπορούν να τα φυτέψουν σε δοχεία και στη συνέχεια να τα φέρουν στο σπίτι για να ξεχειμωνιάσουν.

Μάθετε περισσότερα για το Nature’s Way Farms εδώ ή στο NaturesWayFarms.com.0