Οι Driscoll’s and Plenty αναζητούν τη νέα επιχείρηση καλλιέργειας φράουλας

24
Οι Driscoll’s and Plenty αναζητούν τη νέα επιχείρηση καλλιέργειας φράουλας

Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της κοινής τους έρευνας και ανάπτυξης για την καλλιέργεια φραουλών σε εσωτερικούς χώρους, του Ντρίσκολ και Plenty Unlimited Inc. επεκτείνουν τη σχέση τους για την κατασκευή μιας νέας κάθετης φάρμας εσωτερικού χώρου αφιερωμένη αποκλειστικά στις φράουλες.

Μετά την υπέρβαση των στόχων που τέθηκαν για τα αρχικά στάδια της συνεργασίας, οι δύο εταιρείες επιταχύνουν τις προσπάθειες για την καλλιέργεια των ιδιόκτητων μούρων της Driscoll χρησιμοποιώντας τη μοναδική πλατφόρμα κάθετης καλλιέργειας της Plenty. Αυτή η νέα φάρμα, για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, θα προσφέρει φρέσκες, συνεπείς φράουλες με υψηλή γεύση πιο κοντά στους καταναλωτές που ζουν σε αστικές περιοχές με μεγάλη πυκνότητα.

«Η βορειοανατολική περιοχή είναι η μεγαλύτερη περιοχή κατανάλωσης μούρων στις ΗΠΑ, με έναν πυκνό πληθυσμό καταναλωτών που αγαπούν τα μούρα», λέει ο Arama Kukutai, Διευθύνων Σύμβουλος της Plenty. «Η συνεργασία μας με την Driscoll’s, σε συνδυασμό με τη βελτιστοποιημένη τεχνολογική πλατφόρμα της Plenty, διασφαλίζει ότι μπορούμε να καλλιεργούμε συνεχώς premium μούρα πιο κοντά στο μέρος που ζουν αυτοί οι καταναλωτές, παρέχοντας φρέσκια, σταθερή ποιότητα».

Για περισσότερα, συνεχίστε να διαβάζετε στο GrowingProduce.com.0