Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο DC, Illustrated

39
Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο DC, Illustrated

Μελετώντας το Instagram, συνάντησα αυτήν την ανάρτηση που διαφημίζει μια «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ λίστα με χριστουγεννιάτικα δέντρα της DC για να δείτε», οπότε φυσικά ξεκίνησα να κάνω ακριβώς αυτό.

Σε μια ήπια, ηλιόλουστη 26η Δεκεμβρίου, οδήγησα στην πόλη με το ποδήλατό μου, καθώς το ποδήλατο έχει γίνει ο αγαπημένος μου τρόπος να κυκλοφορώ εκεί. Εδώ είναι τα δέντρα που είδα, ξεκινώντας από το λιγότερο οικείο, απλά επειδή.

The Wharf είναι η πιο καυτή νέα εξέλιξη της DC, κάνοντας επιτέλους την προκυμαία του Potomac όσο ζωντανή θα έπρεπε να είναι. Ακολουθεί μια πανοραμική θέα που περιλαμβάνει ένα από τα δύο μεγάλα δέντρα του.

Και μια πιο προσεκτική ματιά στο δέντρο. Δείτε το βράδυ μέσα αυτός ο σύνδεσμος.

Το άλλο δέντρο στο Wharf προωθεί το ποτό και υποθέτω ότι θα έπρεπε να το αποδοκιμάζω, αλλά ήταν το αγαπημένο ποτό της μητέρας μου, με όλες τις αναμνήσεις που φέρνει στο μυαλό. Εξουδετέρωσαν κάθε αντίδραση που μπορεί να είχα στον «γέρο Τζακ Ντάνιελς».

Και έλα. Αντικειμενικά αυτά τα βαρέλια είναι υπέροχα, και όχι υπερβολικά κουκλισμένα!

ο Ο Γουίλαρντ Χοτl, περίπου ένα τετράγωνο από τον Λευκό Οίκο, είναι ξαφνικά στις ειδήσεις καθώς το “κέντρο διοίκησης” για τους συνωμότες της εξέγερσης της 6ης Ιανουαρίου. Έχω ήδη δει τον όρο “Willardgate” να μπαίνει στην κάλυψη.

Ένα ακόμη μεγάλο δέντρο στο λόμπι. Το Willard είναι εκπληκτικό, μέσα και έξω.

Όπως φαίνεται παραπάνω, η Καναδική Πρεσβεία στη Λεωφόρο Πενσυλβάνια άνοιξε τη δεκαετία του ’80 και από τότε το μισώ. Αυτός ο αρχιτεκτονικός χώρος το αποκαλεί “πολύ αναγνωρισμένο”, οπότε τι ξέρω;

ΜΟΥ αρέσει το δέντρο τους, το οποίο στάλθηκε εδώ από τη Νέα Σκωτία.

του Daniel Burnham Σταθμός Union είναι ένα από τα αγαπημένα μου κτίρια στην πόλη, και εδώ οι κριτικοί και εγώ συμφωνούμε.

Κοντινό πλάνο του δέντρου Union Station, το οποίο μια πινακίδα περιγράφει ως «Νορβηγικά Χριστούγεννα στο σταθμό Union Station». Αυτό εξηγεί το άλλα σημαία.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Καπιτωλίου είναι πάντα δημοφιλές στους επισκέπτες και στους ντόπιους. Δες το φώτισε εδώ.

Χρόνο με το χρόνο αυτό είναι το αγαπημένο μου δέντρο DC γιατί έχει πάντα μια ιστορία να πει, όπως φαίνεται σε αυτό το ζώδιο με τις κακές καιρικές συνθήκες και καλύτερα, Σε σύνδεση. Φέτος το δέντρο είναι ένα λευκό έλατο από τον Εθνικό Δρυμό Six Rivers στην Καλιφόρνια και έχει όνομα – Sugar Bear.

Όπως και το 2020, το δέντρο επιλέχθηκε ουσιαστικά λόγω της πανδημίας, χρησιμοποιώντας πλάνα από drone, φωτογραφίες και λεπτομερείς σημειώσεις και μετρήσεις. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού του με το φορτηγό, σταμάτησε σε κοινότητες κατά μήκος της διαδρομής. Αυτό το δέντρο είναι διασημότητα!

Το δέντρο έχει το δικό του βίντεο, στο οποίο μας λένε ότι «δεν έχει ορατά ελαττώματα», αλλά δεν έχει πληροφορίες για το πώς πήρε το όνομα Sugar Bear.

Η τελευταία μου στάση ήταν το πιο διάσημο δέντρο της πόλης, χάρη στο ότι φωτίστηκε πανηγυρικά από πραγματικούς προέδρους. Ονομάζεται «Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο», βρίσκεται στο Ellipse ακριβώς νότια του Λευκού Οίκου και είναι πιο εντυπωσιακό τη νύχτα.

Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν 56 δέντρα που αντιπροσωπεύουν όλες τις πολιτείες, τις περιοχές και το ίδιο το DC. Όλα τα στολίδια είναι φτιαγμένο τοπικά (στην πολιτεία μου, προφανώς από μαθητές λυκείου).

Εδώ είναι ένα ακόμη δέντρο στη λίστα που παρέβλεψα εντελώς, αλλά βρέθηκαν στο διαδίκτυο. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής.

Ένα άλλο δέντρο που έχασα είναι μέσα στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, η οποία ήταν κλειστή την ημέρα της επίσκεψής μου, και αυτό είναι τόσο χριστουγεννιάτικο όσο και εξωτερικά. (Το δέντρο εσωτερικού χώρου εμφανίζεται στο Instagram στην κορυφή αυτής της ανάρτησης.)

Χάρη στον λογαριασμό Instagram Σημείο DCη οποία μοιράστηκε τη λίστα που συνέταξε τοπικός φωτογράφος Σάντελ Λόπεζ.