Το California Spring Trials επιστρέφει αυτή την εβδομάδα!

25
Το California Spring Trials επιστρέφει αυτή την εβδομάδα!

Calibrachoa Cruze Control Pink Flair (Green Fuse Botanicals)Έχουν περάσει τρία χρόνια, αλλά αυτή την εβδομάδα, οι τακτικοί συμμετέχοντες στο California Spring Trials (CAST) ξεκινούν και πάλι την ετήσια ανοιξιάτικη παράδοσή τους: βλέποντας από κοντά μερικές από τις νεότερες ποικιλίες φυτών που αναμένεται να εμφανιστούν στους πάγκους των καλλιεργητών και ράφια λιανικής τα επόμενα ή δύο χρόνια.

Αυτή την εβδομάδα, η ομάδα μας στο Greenhouse Grower δημοσίευσε την τελευταία μας προεπισκόπηση της ατζέντας του CAST: The Santa Barbara Polo Club, που θα περιλαμβάνει Suntory Flowers, Pacific Plug & Liner, Η δυση του ηλιου Συλλογή φυτών, Νότια Ζωή Plant Collection, και πολλά άλλα. και τις δημοφιλείς τοποθεσίες των Sakata Seed America και Syngenta Flowers. Μπορείτε να δείτε άλλες προεπισκοπήσεις τοποθεσίας εδώ.

Η ομάδα μας στο Greenhouse Grower θα είναι και πάλι στη σκηνή. Η συντάκτρια Janeen Wright και η Contributing Editor Allan Armitage θα παρέχουν καθημερινές ενημερώσεις για μερικά από τα αγαπημένα τους φυτά, καθώς και για τις πιο καυτές τάσεις που βλέπουν και άλλες πρόσφατες ειδήσεις. Ελέγξτε αυτή τη σελίδα για να παρακολουθείτε τις περιπέτειές τους (μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το Greenhouse Grower στο Twitter στη διεύθυνση @greenhousegrow).

Είναι συναρπαστικό να επιστρέφουμε για άλλη μια φορά το California Spring Trials!0