Το Dümmen Orange Ενισχύει τα Εργαλεία Πρόβλεψης Εκτροφής, Ονομάζει Νέο Διευθυντή Μάρκετινγκ

24
Το Dümmen Orange Ενισχύει τα Εργαλεία Πρόβλεψης Εκτροφής, Ονομάζει Νέο Διευθυντή Μάρκετινγκ

Dümmen Orange, σε συνεργασία με Εταιρεία Υπηρεσιών Πληροφορικής Fullstaq, έκανε το επόμενο βήμα για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων πρόβλεψης αναπαραγωγής. Η εφαρμογή ενός νέου συστήματος λογισμικού Kubernetes-at-the-Edge προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων που επιτρέπουν την ταχύτερη ανάπτυξη εντυπωσιακών δημιουργιών με λιγότερα απόβλητα. Η εκτέλεση του Kubernetes σε τοποθεσία σε θερμοκήπια – όσο το δυνατόν πιο κοντά στα δεδομένα – είναι νέα και με αυτό, η Dümmen Orange πρωτοπορεί στη χρήση εργαλείων αναπαραγωγής ακριβείας και λογισμικού πρόβλεψης.

«Η εκτροφή φυτών ανθοκομίας μεταβαίνει από τη συμβατική στην προγνωστική αναπαραγωγή», λέει ο Loes Raijmakers, Business Analyst R&D στο Dümmen Orange. «Περισσότερο από ποτέ, τα συστήματα λογισμικού είναι σημαντικά για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που χρειάζονται οι κτηνοτρόφοι φυτών για να κάνουν τις σωστές επιλογές. Το Kubernetes είναι ένα σύστημα για την αυτοματοποίηση της ανάπτυξης, της κλιμάκωσης και της διαχείρισης λογισμικού. Είναι μια πλατφόρμα που μας βοηθά να έχουμε μια επισκόπηση διαφορετικών πολύπλοκων διαδικασιών. Αυτή η επισκόπηση είναι απαραίτητη για να κάνουμε τις σωστές επιλογές γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά και να μπορούμε να επιλέξουμε το καλύτερο φυτικό υλικό για τη δημιουργία νέων σταυρών».

Η εκτροφή με γνώμονα την τεχνολογία επιτρέπει στη βιομηχανία ανθοκομίας να γίνει πιο βιώσιμη χρησιμοποιώντας εργαλεία αναπαραγωγής τελευταίας τεχνολογίας για την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών αντοχής και τη βελτίωση των χαρτοφυλακίων ποικιλιών για τα πιο σύνθετα χαρακτηριστικά.

Η Fullstaq, η οποία ειδικεύεται στις λύσεις Cloud Native, βοήθησε την Dümmen Orange στην υλοποίηση του Kubernetes και παρείχε επίσης εκπαίδευση στους χρήστες.

«Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες για την τεχνολογία που χρησιμοποιήσαμε σε αυτό το έργο, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι να τονίσουμε τη μεγάλη συνεργασία μεταξύ του Fullstaq και της Dümmen Orange», λέει ο Gerrit Tamboer, Διευθύνων Σύμβουλος της Fullstaq. «Και οι δύο εταιρείες βρίσκονται στην κορυφή του παιχνιδιού τους και αναζητούν συνεχώς τρόπους καινοτομίας. Οδήγησε σε μια στενή και θετική συνεργασία, με εξαιρετικά αποτελέσματα».

Marta Maria Garcia, Silly Orange

Μάρθα Γκαρσία

Νέα ηγεσία μάρκετινγκ της Βόρειας Αμερικής

Η Dümmen Orange όρισε επίσης πρόσφατα τη Marta Maria Garcia ως τη νέα της επικεφαλής μάρκετινγκ και λιανικής για την Dümmen Orange Βόρεια Αμερική. Θα επιβλέπει και τα δύο τμήματα από την 1η Απριλίου 2022.

Ένα έμπειρο στέλεχος εταιρικού λιανικού μάρκετινγκ, ο Garcia εντάχθηκε στην εταιρεία πέρυσι ως διευθυντής λιανικής. Φέρνει πολύτιμες γνώσεις για τη θέση που απέκτησε από την Dümmen Orange και την προηγούμενη διοικητική της εμπειρία στις Nature’s Way Farms, Designer Cut Flowers, Costa Farms και Bacardi. Το ιστορικό της στη δημιουργία και την έναρξη προγραμμάτων λιανικής έχει αναγνωριστεί σε όλη τη βιομηχανία κηπευτικών.

Ο διευρυμένος ρόλος του Garcia έρχεται καθώς ο Chris Berg, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Dümmen Orange Βόρειας Αμερικής, επαναλαμβάνει τον ρόλο του πλήρους απασχόλησης ως πρόεδρος της BlueSkye Creative, συνεργάτη μάρκετινγκ της Dümmen Orange. Σε αυτόν τον ρόλο, ο Berg θα συνεχίσει να παρέχει δημιουργικές υπηρεσίες για τους Dümmen Orange, McHutchison και Vaughan’s Horticulture. Αυτή η συνεργασία θα περιλαμβάνει καταλόγους προϊόντων, βίντεο και υποστήριξη εμπορικών εκθέσεων σε συνεχή δυναμικότητα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Chris για τη συνεισφορά του στο Dümmen Orange», λέει ο Keith Cable, πρόεδρος της Dümmen Orange Βόρειας Αμερικής. «Και θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τη Μάρτα Μαρία για τον πρόσφατα διευρυμένο ρόλο της και όλα τα καλά πράγματα που θα προκύψουν από αυτόν».0