Το McQueens Flower School γιορτάζει την 20η επέτειό του!

32
Το McQueens Flower School γιορτάζει την 20η επέτειό του!

Την περασμένη Πέμπτη, είχα τη χαρά να παρευρεθώ σε μια συγκέντρωση στο Σχολή λουλουδιών McQueens για να γιορτάσουν τους 20η επέτειος. Και τι υπέροχο βράδυ ήταν!

Το σχολείο ιδρύθηκε το 1998 και έχει προσελκύσει μαθητές από όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε για να παρέχει την ευκαιρία να διδάξουν τη φιλοσοφία των McQueens…τις αρχές της εποχικότητας, του στυλ, της απλότητας και της δεξιοτεχνίας.

Η καινοτομία και η δημιουργικότητα παραμένουν στο επίκεντρο των πάντων στο σχολείο, όχι μόνο στη βάση τους στο Λονδίνο, αλλά και διεθνώς, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια οι δάσκαλοί του έχουν διδάξει και έχουν δώσει διαλέξεις στην Αυστραλία, το Ντουμπάι, την Κίνα, την Ιαπωνία, την Αμερική και την Ιταλία.

Ακολουθεί ο Duncan McCabe από τις υπέροχες φωτογραφίες του McQueens από τη βραδιά, η οποία ξεκίνησε με καλωσόρισμα από την ιδρυτή και διευθύνουσα σύμβουλο, Kally Ellis…

Ακολούθησε ομιλία ενός από τους αγαπημένους τους προμηθευτές, του Graeme Diplock από Ξύσμα λουλουδιών στο Αγορά λουλουδιών New Covent Garden.

Η Sophie, μία από τις δασκάλες του McQueens Flower School, έδειξε πώς να φτιάξετε ένα μπουκέτο δεμένο στο χέρι. Τότε ήρθε η σειρά μας να επιλέξουμε από την υπέροχη συλλογή λουλουδιών από το Zest. Και σε όλους μας έκαναν δώρο ένα όμορφο βάζο από Dutz για να εμφανίσουμε το τελικό μας σχέδιο.

Βαθιά στη συγκέντρωση…

Εδώ είναι η υπέροχη Sophie, στα δεξιά, που βοηθά έναν από τους παρευρισκόμενους…

Και εδώ είμαι με το τελειωμένο μου σχέδιο, το οποίο λάτρεψα. Ευχαριστώ Έτσι πολλά στον McQueens για μια τόσο απολαυστική βραδιά!

Παρακάτω είναι μερικές ακόμη φωτογραφίες της ανθοδέσμης μου, τις οποίες τράβηξα την επόμενη μέρα. Περιείχε τριαντάφυλλα Margaret Merril, Scabious, Ammi majus, Salvia, μέντα και φιστίκι Αιγίνης που καλλιεργήθηκαν στη Βρετανία. Το άρωμά του ήταν απίστευτος!

Αν θέλετε να μάθετε για τα μαθήματα στο McQueens Flower School στο Λονδίνο, απλώς μεταβείτε στο Ιστοσελίδα McQueens.

ΥΓ Για ένα βίντεο της εκδήλωσης, κατευθυνθείτε στο καταπληκτικό του McQueens Κανάλι YouTube. Επιπλέον, έχουν γράψει μια ανάρτηση ιστολογίου πολύ.

(Εικόνες : Duncan McCabe στο McQueens | Rona Wheeldon)