Τριαντάφυλλα Margaret Merril… τόσο απίστευτα αρωματικά άνθη

23
Τριαντάφυλλα Margaret Merril… τόσο απίστευτα αρωματικά άνθη

Margaret Merrill Roses Zest Flowers Flowerona 600-1

Υπάρχουν τριαντάφυλλα…και μετά υπάρχουν τριαντάφυλλα Margaret Merril. Έχουν το πιο απίστευτο άρωμα και υπέροχα πέταλα για εκκίνηση. Στην αρχή, μπορεί να μην τους δίνετε ιδιαίτερη σημασία. Αλλά ω μου… όταν τα ευαίσθητα πέταλά τους ξεδιπλώνονται για να αποκαλύψουν τους χαρακτηριστικούς χρυσοκίτρινους στήμονες και το άρωμά τους γίνεται εμφανές, τότε μπορείς να εκτιμήσεις πλήρως το πολύ ιδιαίτερο τριαντάφυλλο που είναι.

Margaret Merrill Roses Zest Flowers Flowerona 600-3

Margaret Merril Roses Zest Flowers Flowerona 600-59

Margaret Merrill Roses Zest Flowers Flowerona 600-2

Από τα συγκεκριμένα τριαντάφυλλα Margaret Merril προήλθαν Ξύσμα λουλουδιών, οι οποίοι είναι ένας από τους χορηγούς του εργαστηρίου Flowerona. Με βάση το Αγορά λουλουδιών New Covent Garden στο Λονδίνο, Zest έχουν ένα πολύ δημοφιλές Περιοχή «British Flowers». στο περίπτερό τους. Και αυτή τη στιγμή, έχουν μια υπέροχη επιλογή όχι μόνο αγγλικών τριαντάφυλλων αλλά και πολλών άλλων εγχώριων ανθοφοριών.

Αν δεν είστε ανθοπώλης, μπορείτε να βρείτε τριαντάφυλλα Margaret Merril να κοσμούν υπέροχες ανθοδέσμες από The Real Flower Company. Ακολουθούν παραδείγματα τριών σχεδίων που έχουν αυτήν τη στιγμή διαθέσιμα στον ιστότοπό τους:

Margaret-Merril-Roses-The-Real-Flower-Company-3

Margaret-Merril-Roses-The-Real-Flower-Company-2

Margaret-Merril-Roses-The-Real-Flower-Company-1

Εναλλακτικά, για τους πρασίνους ανάμεσά σας, θα μπορούσατε να σκεφτείτε να καλλιεργήσετε ένα τριαντάφυλλο Margaret Merril. Κληρονομήσαμε ένα φυτό όταν μετακομίσαμε στο σπίτι μας πριν από μερικά χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν επέζησε όταν φτιάξαμε τον κήπο μας πέρυσι. Και μου λείπει πραγματικά. Λοιπόν, ήμουν σε μια αποστολή να προμηθευτώ ένα νέο. Και πρόσφατα ανακάλυψα ότι είναι άμεσα διαθέσιμα στο διαδίκτυο από εταιρείες όπως π.χ Τριαντάφυλλα Harkness, Ντέιβιντ Όστιν, Πήτερ Μπιλς και Κρόκος. Σκοπεύω να παραγγείλω ένα πολύ σύντομα!

(Εικόνες : Rona Wheeldon | Flowerona & The Real Flower Company)