Χριστουγεννιάτικα μαθήματα στο McQueens Flower School στο Λονδίνο

26
Χριστουγεννιάτικα μαθήματα στο McQueens Flower School στο Λονδίνο

Τον περασμένο μήνα, είχα τη χαρά να παρακολουθήσω μια ειδική Χριστουγεννιάτικη προεπισκόπηση εκδήλωση στο Σχολή λουλουδιών McQueens στο Λονδίνο. Φέτος, για πρώτη φορά, διοργανώνουν χριστουγεννιάτικα μαθήματα στα κεντρικά γραφεία τους στο Bethnal Green και η εκδήλωση ήταν μια γεύση του είδους των διευθετήσεων που θα είναι μέρος των μαθημάτων.

Εδώ είναι οι λεπτομέρειες:

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ | 4-8 Δεκεμβρίου

Ειδικά για τους ανθοπώλες, διοργανώνουν ένα εντατικό τετραήμερο εργαστήριο, που καλύπτει όλους τους τομείς του floral design για τα Χριστούγεννα, συμπεριλαμβανομένου ενός πολυτελούς στεφάνου, της πλούσιας γιρλάντας και του εορταστικού τραπεζιού.

ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ MASTERCLASS | Διάφορες ημερομηνίες Νοέμβριο & Δεκέμβριο

Για όσους αναζητούν έναν υπέροχο τρόπο να μπουν στο εορταστικό πνεύμα, υπάρχουν μονοήμερα μαθήματα που επικεντρώνονται στην κατασκευή ενός χριστουγεννιάτικου στεφάνου και στο σχεδιασμό ενός χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.

Για πλήρεις λεπτομέρειες και για να κλείσετε τη θέση σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα McQueens.

Διαβάστε τώρα για μια μικρή ματιά στα παρασκήνια της νέας τάξης στο Flower School τους, την άφθονη επιλογή εποχιακών λουλουδιών και φυλλωμάτων και τα υπέροχα δίδακτρα της Diana.

Δημιουργήσαμε δύο σχέδια στην εκδήλωση, ένα στεφάνι πόρτας και μια διάταξη τραπεζιού.

ΣΧΕΔΙΟ 1 | ΣΤΕΦΑΝΙ ΠΟΡΤΑΣ

Πάνω σε ένα έτοιμο στεφάνι από μπλε πεύκο, η Νταϊάνα μας έδειξε πώς να συμπληρώνουμε και να προσθέτουμε λάμψη στο σχέδιο με επιπλέον φύλλωμα. αποφάσισα για ένα πολύ στεφάνι φυσικού στυλ, έτσι προστέθηκε περισσότερο μπλε πεύκο και ευκάλυπτος με μούρα.

Μπορείτε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα παρακάτω. Μπορείτε να πείτε ότι λατρεύω τον ευκάλυπτο; Πρόσθεσα και ξυλάκια κανέλας σε δέματα και τυλιγμένα με φυσικό σπάγκο, ολόκληρα καρύδια κολλημένα σε ματσάκια και ομάδες κουκουνάρια σε διάφορα μεγέθη. Το δικό μου ήταν μακράν η πιο σιωπηλή χρωματική παλέτα από όλα τα σχέδια των παρευρισκομένων!

Πολλοί από τους άλλους επέλεξαν να προσθέσουν κόκκινα μούρα με τη μορφή πραγματικού ή τεχνητού ilex, δεσμίδες κανέλας τυλιγμένες σε έντονο κόκκινο κορδέλα, καθώς και ολόκληρα και αποξηραμένα πορτοκάλια κομμένα σε φέτες. Αν θέλετε να δείτε τα στεφάνια τους, απλά κάντε κλικ εδώ για να δείτε το υπέροχο βίντεο, που δημιούργησε ο Duncan, ο πολύ ταλαντούχος Social Media Manager τους.

ΣΧΕΔΙΟ 2 | ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ

Το δεύτερο σχέδιο μας ήταν μια διάταξη εορταστικού τραπεζιού σε ένα χαμηλό, διάφανο γυάλινο πιάτο. Τοποθετήθηκε αφρός λουλουδιών στο πιάτο και κρύφτηκε από τη θέα με κλωνάρια μπλε πεύκου. Στη συνέχεια προστέθηκε ένα λευκό κερί. Και μπορείτε να δείτε την τεχνική που χρησιμοποίησε η Νταϊάνα στην εικόνα αμέσως παρακάτω.

Στον λουλουδάτο αφρό τακτοποιήθηκαν μπλε πεύκο και σκωτσέζικο πεύκο, κόκκινο skimmia και κόκκινα τριαντάφυλλα Naomi.

Η Νταϊάνα πρόσθεσε επίσης μικρές δέσμες από αποξηραμένες φέτες πορτοκαλιού, ξυλάκια κανέλας, καβούρια και ορχιδέες Cymbidium.

Και εδώ είναι η τελική μου διάταξη τραπεζιού…

Ευχαριστώ τη Νταϊάνα και τον Ντάνκαν για μια τόσο υπέροχη μέρα! Ήταν Έτσι Είναι υπέροχο να περνάτε χρόνο «στη ροή» δημιουργώντας αυτά τα δύο σχέδια, απολαμβάνοντας το μεθυστικό άρωμα από πεύκο, κανέλα και αποξηραμένες φέτες πορτοκαλιού, ενώ τσιμπάτε κιμά. Πραγματικά έχει αρχίσει να νιώθει ΠΟΛΥ σαν Χριστούγεννα!

Υ.Γ. Αν δεν το έχετε ανακαλύψει ακόμα Λογαριασμός McQueens στο Instagram και Κανάλι YouTubeρίξτε μια ματιά…είναι απίστευτοι!

(Εικόνες : Rona Wheeldon | Flowerona)